Pozovite nas: + 381 11 210 32 22

Distribucija šampinjona

Distribucija šampinjona se odvija svakodnevno i do naših kupaca na celoj teritoriji Srbije dovozimo sveže i kvalitetne šampinjone. Distribuciju vršimo specijalizovanim vozilima koja poseduju opciju kontrole temperature da bismo sačuvali kvalitet i svežinu šampinjona. Takođe, pored distribucije u Srbiji, vršimo distribuciju šampinjona i u zemljama u regionu.

Da bi dostava šampinjona stigla bezbedno do stranih kupaca imamo na raspolaganju kompletna logistika rešenja, uključujući specijalizovanih vozila i pružanja pune podrške za postupak uvoza / izvoza.

Naša specijalizovana vozila su pod kontrolom temperaturnog režima. Svaki kamion može da preveze do 20t rashlađene robe. Takođe, zahvaljujući monitoring sistema u kamionima smo sigurni da su naše pečurke sveže i u odličnom stanju kada je predata klijentu.

Mi prevozimo robu svuda u Evropi, što znači da je naš vozni park u potpunosti u skladu sa svim traženim standardima i dozvolama.

Naš profesionalni i posvećeni tim je sastavljen od visoko obrazovanih kadrova sa višegodišnjim iskustvom u transportu. Naše znanje i iskustvo nam omogućavaju da se poveća kvalitet procesa razvoza šampinjona i dodatno uštedi vreme, što je dovelo do racionalizacije troškova i više novca za klijenta.

Pored GPS koji je instaliran u svim našim vozilima u cilju praćenja procesa prevoza, nudimo dodatno osiguranje robe maksimizirajući bezbednost tereta.

Takođe nudimo punu carinsku podršku koja značajno pojednostavljuje proces izvoza.

Isporuka šampinjona se vrši 24h dnevno, 365 dana u godini. Ukoliko Vam je potrebna brza dostava šampinjona ili razvoz šampinjona na više lokacija u Srbiji, na pravom ste mestu!