Pozovite nas: + 381 11 210 32 22

Zamrznuti šampinjoni

Zamrznuti šampinjoni su postali pravi hit u svetu, a i kod nas je sve češće tražena roba. Pored svežih šampinjona i mariniranih šampinjona, u našu ponudu možemo i uvrstiti i proizvodnju zamrznutih šampinjona. Smrznuti šampinjoni se proizvode pod stručnim nadzorom i stalnom kontrolom kvaliteta. Sveži šampinjoni se zamrzavaju na -18 stepeni celzijusove skale pri čemu se vodi računa o čuvanju kvaliteta i hranljivih vrednosti same namirnice.

Uz modernu tehnologiju i primenu savremenih rešenja zamrzavanja šampinjona, pri procesu ne koristimo nikakve hemijske preparate i druga sredstva koja bi uticala na smanjenje kvaliteta namirnica.

Zamrznuti šampinjoni su našli široku primenu kako u ugostiteljskim objektima tako i u trgovačkim lancima u inostranstvu. Zamrznuti šampinjoni su praktični iz razloga što imaju dug vek trajanja za razliku od svežih šampinjona, može se poručiti u većim količinama i nema opasnosti od propadanja namirnice ukoliko se u roku od sedam dana svi šampinjoni ne rasprodaju.

Zamrznute šampinjone možemo zapakovati u specijalna dizajnirana namenska pakovanja po narudžbini i želji klijenata.

Zamrznute šampinjone transportujemo da naših kupaca u Srbiji specijalnim vozilima sa temperaturnim režimom pomoću koga možemo da održavamo temperaturu od -18 stepeni tokom celog puta i isporučimo zamrznute šampinjone bez gubljenja na kvalitetu namirnica i bez rizika od truljenja namirnice.

Za naše klijente u inostranstvu, pored kompletne logistike i specijalnih vozila koji održavaju određenu temperaturu tokom celog puta, nudimo i kompletnu uslugu izvoznog carinjenja zamrznutih šampinjona, prikupljanje i vodjenje kompletne carinske dokumentacije kao i pomoć u bilo kojoj fazi procesa.

Zamrznuti šampinjoni